Speciallæge Nadeem Janjua

Speciallæge i hud- og kønssygdomme, Ph.d.

Nadeem R. Janjua (f. 1972 i København)

2016:
Copenhagen Skin & Laser Center, privat praktiserende hudlæge – behandlinger af private kunder. 

2013:
Ph.d afhandling ved Københavns Universitet:
“Perkutan optagelse og hormonforstyrrende effekt af visse solfiltre, phalater og butylparaben hos mennesker”. Projektet blev udført på Bispebjerg Hospital i samarbejde med afdelingen for vækst og reproduction, Rigshospitalet.

Resultaterne af Ph.d´en blev præsenteret for Europakommisionen Bruxelles i forbindelse med, at der skulle fastsættes en ny lovgivning for brug af hormonforstyrende stoffer i solcreme.

2011:
Åbner Frederiksstadens Hudklinik, som privat praktiserende hudlæge. Behandling af patienter henvist via sygesikringen af egen læge. I 2016 flyttede klinikken i nye lokaler.

2008-2010:
Afdelingslæge, Dermatologisk Afdeling, Bispebjerg Hospital.

2008:
Speciallæge i dermato-venerologi fra Malmö Universitets Hospital samt Bispebjerg Hospital.

2001:
Cand. Med ved Københavns Universitet. Lægeautorisation i Danmark, Sverige og Norge. Under studiet udvekslingsstuderende på Vanderbilt University Nashville, Tennessee USA. 

Nadeem Janjua er medlem af:

Sprog:

  • Dansk
  • Svensk
  • Engelsk
  • Urdu
  • Tolk til andre sprog kan rekvireres

For at dygtiggøre sig og følge med i de nyeste behandlinger inden for hudsygdomme og laserbehandling, deltager Nadeem hvert år i mange internationale kongresser og symposier samt kurser.

Han har haft et længevarende ophold i Florida hos Baumann Cosmetic Dermatology, som er et af de førende forskingsinstitutter i USA for anti-agning og kosmetiske behandlinger.